Пълнене на тонер касети? Ремонт на офис-техника? Защо е важно

Бързо и безопасно за Вашия принтер, единствената Разлика с нова касета е цента! Ремонти на всички видове лазерни, мастиленоструени и матрични принтери.
Закупуването на нов принтер в повечето случаи е ненужно и скъпо. А цената се плаща два пъти - от вас и от природата.
В момента много голяма част от замърсяването на планетата е причинено от производството на електроника и консумативи. За 2017 Щетите от този процес биха се намалили няколко пъти, ако подходът ни към заменянето на сравнително модерни компютри, лаптопи и принтери. .

Скоро след изтичане на гаранцията повечето устройства дефектират. Факт е, че повечето подлежат на ремонт. Редовната профилактика на лаптопи удължава техния живот с поне няколко години.Пълнемнето на тонер касетите Ви спестява пари и е еко съобразно, без това да е за сметка на качеството.

Ремонт на GSM и таблети. Ново стъкло ,смяна на дисплей и батерия

Надейте да рискувайте. Опитите за ремонтиране на фина електроника от неоторизирани лица би могли да ви костват всички шансове телефонът Ви някога да проработи. Ние използваме само висококачествени резервни части и професионално оборудване. С нас можете да сте сигурни, че буквално след броени часове стъклото, батерията, дисплейът Ви или микрофонът ще бъдат подменени с нови. И най-важното - Вашия телефон ще бъде в пълната си функционалност. Ние извършваме сервиз на повечето модели на Samsung, iPhone, Huawei,LG.

Смяна на стъкло на телефони София

Смяна на стъкло на телефони и таблети

Aко си счупите стъклото, не се бавете! Въпреки, че обикновено отнема време, преди счупеното стъкло на екрана да доведе до момент, в който Вашият мобилен апарат е напълно неизползваем, нашият съвет е да се обърнете към специализиран сервиз незабавно. Счупено стъкло е последвано почти винаги води до счупен LCD. И това, за съжаление струва около пет пъти повече. Свържете се с Сервиз за ГСМ N.V.T. да се уведомите за цената на ремонта на Вашия телефон, или минете през нашия офис . На около 15 минути от центъра,вие ще спестите време и пари с нашите експресен и изгоден ГСМ сервиз.

Ремонт на Huawei
сервиз за GSM

Смяна на дисплей

Понякога едно изпускане на Вашия апарат е достатъчно да счупи дисплея. БЕЗ ПАНИКА! Нашите специалисти бързо и надеждно ще поставят нов. Безупречен професионализъм на достъпна цена.

Поставяне на нова батерия

Ако Ви се налага да зареждате телефона си по няколко пъти на ден, време е за нова батерия. Елате сега в сервиз за ГСМ N.V.T., спестете си ядове и време! Отстраняване на проблеми с зареждане, микрофон и аудио и всякакви други сервизни услуги за мобилни апарати и таблети. Гаранция на всеки ремонт!

батерия за телефон самсунг

За да разберете как да заредите телефона си, за да щадите батерията, трябва също така да знаете как НЕ да зареждате телефона си. На следващите няколко реда ще намерите няколко много разпространени склонности към зареждане, които убиват телефонитеслед известно време.

Всички неправилни начини, по които зареждате телефона си

  • Използвайте телефона си, докато го зареждате:

Използвайки телефона си по време на зареждане, захранването се привлича за работа на екрана и различни части и по същия начин може да предизвика прегряване. Това намалява живота на батерията след известно време. Противопоставянето между използването на телефона и зарядното устройство за зареждане води до прегряване, което може да навреди.

  • Ако изтощавате Вашия телефон до нула процента преди зареждане:

Освен ако възнамерявате да замените акумулатора на телефона си като носни кърпи, никога не позволявайте на телефона ви да се изтощи напълно, преди да го сложите да се зарежда. Вашата телефонна батерия продължава да работи по-дълго, когато се поддържа в граница от 30% до 80%.

  • "Изневяра" на телефона си :

Изневярата е една от най-известните причини за съкращаване на живота на батериите. По принцип изневеряването на телефона ви означава да е свързан с зарядното за по-дълго отколкото обикновено би било подходящо. В случай, че сте от типа, който иска постоянно телефонът ви да бъде свързан, трябва да осъзнаете, че това вреди на батерията ви. Оставянето на телефона ви спрян за дълго време,води повишаване температурата , което причинява вътрешно натоварване. Това влияе на нейната здравина.

  • Използването на некачествени зарядни устройства:

На всякаква цена избягвайте употребара на кабели и адаптери от съмнително качество. Те буквално убиват батерията на Вашия телефон!

От сервиз за гсм Н.В.Т. ви препоръчваме да се съобразявате с тези факти. По този начин телефонът Ви ще функционира много по-дълго!

Повечe информация за литиевойонната батерия.

Ремонти на всички видове лазерни, мастиленоструени и матрични принтери.

Често подмяната на модерна дефектна офис-техника може да бъде предодвратено и тя да бъде ремонтирана. Закупуването на нов принтер в повечето случаи е ненужно и скъпо. А цената се плаща два пъти - от вас и от природата. В момента много голяма част от замърсяването на планетата е причинено от производството на електроника и консумативи. За 2017 Щетите от този процес биха се намалили няколко пъти, ако подходът ни към заменянето на сравнително модерни компютри, лаптопи и принтери. .
Скоро след изтичане на гаранцията повечето устройства дефектират. Факт е, че повечето подлежат на ремонт. Редовната профилактика на лаптопи удължава техния живот с поне няколко години.